FOREN 2014
RATEN, RATEN ICN si RATEN CITON au participat la Forumul Energiei pentru Europa Centrala si de Est FOREN 2014, organizat de Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei, CNR-CME, in perioada 22-26 iunie 2014 la Palatul Parlamentului din Bucuresti (www.cnr-cme.ro/foren2014).
Aflata la cea de-a douasprezecea editie, manifestarea stiintifica, cu tema Energia de maine. De la viziune la realitate, s-a axat pe principalele provocari si oportunitati pentru industria energetica, pentru dezvoltarea sigura si durabila a acesteia.
In calitate de co-organizator RATEN ICN a sustinut buna desfasurare a Sectiunii 3 Nuclear si surse regenerabile de energie.
Specialisti, cercetatori si tineri angajati din RATEN au prezentat lucrari in plenul Sectiunii 3 si la Sectiunea Poster. In semn de recunoastere si apreciere a rezultatelor stiintifice obtinute, autori din RATEN ICN si RATEN CITON au fost rasplatiti cu Premiul II respectiv Premiul III la Sectiunea Nuclear si surse regenerabile de energie.
Nuclear 2014 Nuclear 2014
Sucursala RATEN ICN a organizat The 7th Annual International Conference on Sustainable Development through Nuclear Research and Education Nuclear 2014 in perioada 28-30 Mai 2014 la sediul sau din Mioveni.
http://www.nuclear.ro/ro/conferinta/nuclear_2014.php